Millise raamatu kingiksid Sina?

by | 20 aug., 2016

 

Uue kooli avamise puhul on uuritud, et mida kingiks soovime. Parim kink on raamat. Kuidas õige teos valida? Soovituste nimekirja loomisel saavad kaasa lüüa kõik, keda huvitab meie noorte haridus kõige laiemas mõttes. Selleks ootame ideid raamatutest, mida meie noortel lugeda soovitate. Nii saame mitmekesise pildi ka vanemate, õpilaste ja laiemalt meie kooli arengust huvitatute ootustest.

Kliki lingile raamat kingiks ja pane kirja teos, mida oled ise nautinud. Kingitud raamatud paigutame algkooli koridori raamaturiiulisse. Neis kirjeldatud sündmused ja kangelased leiavad koha lugejate südametes. Just neid raamatuid ootab meie kogukond oma noorte lugemislauale.

Madlike ja Jaanikingu põnn Õpetab hoolima
Kivirähk ja Rehepapp Aitab lapsel arendada mõtlemist ja annab inspiratsiooni
A. Lindgren “Bullerby lapsed” (kindlasti Ilon Wiklandi illustratsioonidega) Toredad lood lapsepõlvest
E. Niit “Triinu ja Taavi lood” Algselt E. Niidu poolt aabitsa jaoks kirjutatud jutud.
“20 000 ljööd vee all” meeldiv fantaasiakirjandus, eakohane pigem 6. klassile
Astrid Lindgren “Bullerby lapsed” Selle raamatu lugemine teeb südame soojaks.
Harry Botter See on huvitav kogemus igale lapsele
Eno Raud. “Lugu lendavate taldrikutega” See on väga hea põnevik lugemiseks igale lapsele, kellele meeldivad müsteeriumite lahendamised ja luureka mängimine.
Jeff Kinney, Äpardi päevik See oli lahe, soovitus meie suurema õe poolt
The Big Book of Bugs / Yuval Zommer Lõimuv õppe: loodusõppe ja inglise keel
Astrid Lindgren “Bullerby lapsed” Aegumatu klassika, jätkub nii põnevust kui õpetlikke situatsioone. Südamlik raamat sõprusest ja ägedast lapsepõlvest.
Ilmar Tomusk “Tere, Volli!” Sest igas poisis on peidus väike Volli oma viguritega.
Bullerby lapsed See raamat on ideaalne põhikooli õpilastele, kuna räägib koostegutsemise rõõmust ja sellest kuidas nautida elu igapäevaseid seiku!
Eno Raud “Sipsik” Südamlik raamat, mida lugeda jälle ja jälle.
Andrus Kivirähk “Oskar ja asjad” Ka ilma tehnika vidinateta võib olla huvitav märgates rohkem oma ümbrust, mille olemasolu tavaliselt võetakse iseenesest mõistetavatena kuigi sel on oma tekkimise, olemise ja kaduvuse lugu.
J. K. Rowling – Harry Potter Tean palju lapsi, kellel see raamat tekitas huvi lugemise vastu
Piret Raud – kõik tema raamatud Ma ei tea ühtegi last, kellel need ei meeldiks.

If you have a deadline looming, you might be considering hiring an essay writer for you. These services will work to meet this deadline. You don't have to worry about completing your papers on time; they will work quickly and efficiently to meet your requirements. You can also be assured that their writers will provide top-quality writing and won't reveal your identity to the writer. The essay writing services will ensure that you get exactly what you need, and that they will follow the deadline to the letter. Pornlux.com tube