Viime ellu oma digiplaani

by | 16 mai, 2017

Uus kogus arvuteid saadi seekord HITSA korraldatavast põhikoolide digitaristu täiendamise toetusmeetmest.  Meetmest toetuse saamise eelduseks oli hästi koostatud kooli digiplaan aastateks 2017-2019 ja valla poolt projekti koostamine.

Järveküla Kooli plaan on uuele koolile kohaselt ambitsioonikas. Tegutseme selle nimel, et õppekavas on aastaks 2017 digipädevuse osaoskused kirjeldatud selliselt, et iga õppeaine õppimisel on selgelt jagatud vastutus infotehnoloogia kasutamiseks õppetegevustes. Klassiastmes on kokku lepitud õpitulemuste saavutamise teed. Koolis on loodud eeldused muutunud õpikäsitusega seotud õppemeetodite ja digitehnoloogiate paremaks rakendamiseks õppeprotsessis. Õppekeskkond on rikas erinevatest IKT-vahenditest ja igas klassiruumis saab läbi viia tunni või tegevuse, kus kasutatakse nutiseadmeid jmt. Eesmärgiks on lõimida tehnoloogia kooli tegevustesse selliselt, et see muutuks õppetöö märkamatuks osaks. Õpetamisel ja hindamisel arvestatakse iga õpilase arengut, peetakse tähtsaks õpioskusi, võtmepädevusi, kriitilise mõtlemise ja koostööoskust, loovust ning ettevõtlikkust. Huvitegevus ja valikained aitavad õpilasel mõista programmeerimise aluseid ning võimaldavad kasutada erinevaid programme joonestamiseks, kujundamiseks ehk sisuloomeks. Õpetajate tunnitegevus on haridustehnoloogi poolt toestatud ja õpetajaskond toimib valdkonnas enesetäienduse osas ühtse õpikogukonnana.

Täna esitletakse IKT-uuringut, kus pilt valdkonna arengust ei ole kõigis alateemades rõõmu pakkuv. Uuringu paneelis tuuakse esile ka meie kooli kogemus. IKT-vahendite nappus koolides tuli uuringust selgelt välja. Seda enam on oluline, et Rae vald toetab oma koolide nägemuse elluviimist nii projektidest raha taotledes kui ka oma eelarve vahendidest.

Vt uuringu esitlemine

 

 

 

If you have a deadline looming, you might be considering hiring an essay writer for you. These services will work to meet this deadline. You don't have to worry about completing your papers on time; they will work quickly and efficiently to meet your requirements. You can also be assured that their writers will provide top-quality writing and won't reveal your identity to the writer. The essay writing services will ensure that you get exactly what you need, and that they will follow the deadline to the letter. Pornlux.com tube