Stiilinädal on hooga käima läinud

by | 23 mai, 2017

Juba teist päeva käib koolis stiilinädal. Kui eile olid kaasas padjad ja seljas pidžaamad, siis täna ollakse loomakostüümides. Päeva üldine lemmik oli riietunud kanakostüümi. Eilsed üllatajad olid 4. klassidest, kes lustisid kodust kaasa võetud patjadel. Kui pidžaamapäeval oli õpilastel kaasas palju kaisuloomi, siis täna on stendidel on välja pandud lemmikloomade pilte. Foto ilmestamiseks on juurde kirjutatud jutukesi. Jagamise rõõm on ju kõige suurem.
Homme on spordipäev ja jalgpallivõistlus. Neljapäeval riietutakse raamatust, filmist või etendusest pärit tegelaseks. Reedel tuleb retropäev. Et ind ei raugeks, siis on igal päeval üllatusauhind.

If you have a deadline looming, you might be considering hiring an essay writer for you. These services will work to meet this deadline. You don't have to worry about completing your papers on time; they will work quickly and efficiently to meet your requirements. You can also be assured that their writers will provide top-quality writing and won't reveal your identity to the writer. The essay writing services will ensure that you get exactly what you need, and that they will follow the deadline to the letter. Pornlux.com tube