Osaleme laste aruteludes arvamusfestivalil

by | 10 aug., 2017

Järveküla Kooli õpilasesindus pakkus arvamusfestivali ideekogumise käigus välja teema “Mida võidaks kultuur, kui koolilaps pääseks muuseumisse tasuta?”. See kõnetas korraldajaid ja nii osaleb Johanna Maria Tärk homme kell 16.00 toimuval arutelul. Koolipere on kohal kuulajate ja toetajatena. Argumenteeritud suhtluskultuuri arendamine on meile oluline. Vaid ise ideid esitades, neist parimat välja sõeludes ja teostades saab maailma paremaks muuta. Artiklit iseloomustaval pildil on sõnapilv märksõnadest, mida õpetajad kooli luues peamiseks pidasid ja mida nüüd ühiselt ellu viime.

Muuseumi ülesanne on koguda, säilitada, uurida ning vahendada kultuuripärandit hariduslikel, teaduslikel ja elamuslikel eesmärkidel. Uudishimu on see, mis meid haridusteel üsna suuresti kannustab. Elamuse saamiseks oleme varmad raha kulutama. Kas sama lahkelt ka siis, kui muuseumis näidatav nime või väheatraktiivse sotsiaalmeedias kajastatuse tõttu noort ei kõneta? Kui saaks aga esmalt ukse vahelt kiigata nii, et vaatamine ei maksagi midagi, aga näe ongi põnev. Kas koolinoor avardaks silmaringi julgelt ka neisse valdkondadesse sissevaadet tehes, mis esmapilgul tunduvad vähepõnevad, kui pilet talle oleks tasuta? Kuivõrd kultuuripärandi kogemisest võib saada sügavam kultuurihuvi? Neile küsimustele otsimegi üheskoos vastust.
Kutsume vähemalt mõttes osalema ka teistes aruteludes.  Festivali ajakava
If you have a deadline looming, you might be considering hiring an essay writer for you. These services will work to meet this deadline. You don't have to worry about completing your papers on time; they will work quickly and efficiently to meet your requirements. You can also be assured that their writers will provide top-quality writing and won't reveal your identity to the writer. The essay writing services will ensure that you get exactly what you need, and that they will follow the deadline to the letter. Pornlux.com tube