IKT-alane koolitus õpetajatele

by | 23 märts, 2018

Sel ja järgmisel nädalal toimub kõigile Järveküla Kooli õpetajatele info- ja kommunikatsioonitehnoloogia valdkonna ameteid tutvustav koolitus. Tartu Ülikooli, Tallinna Tehnikaülikooli ja BCS Koolituse poolt pakutaval koolitusel murtakse müüte ja kummutatakse väärarvamusi IT valdkonna keerukusest, arutatakse IKT ametite mitmekesisuse ning erinevate karjäärivõimaluste üle.

Kolmapäevasel teoreetilisel koolituspäeval rõhutas Ants Sild üldistest IKT valdkonna trendidest rääkides, et tänased noored tulevad tööle ja ootavad antavaid ülesandeid ning ei oska kahjuks ise endale tööd üles leida. Selle oskuse arendamist oodatakse koolilt samamoodi nagu pidevat tööd suhtlus- ja koostööoskuse arendamisega . Teiseks toonitas ta, et paljudel juhtudel tekivad IT-s probleemid, mille põhjuseid ei teata ning seetõttu oodatakse selle valdkonna inimestelt just algatusvõimet ja julgust katsetada. Õpetajate aruteludes leiti, et loovus on üks olulisemaid aspekte, mida õppetöö kaudu hoida ja arendada. IT oskused on universaalsed oskused, mida vajatakse tulevikus olenemata valitud elualast. Signe Reppo demonstreeris oma ettekandes karjääriõppe võimaluste tutvustamist Rajaleidja keskkonnas ning rõhutas seda, et ainult testidega karjäärivalikut teha ei saa.

Järgmisel kolmapäeval läheme külla kahte IT-ettevõttesse, et oma silmaga näha ja otse küsida, millega sellistes ettevõtetes tegeletakse. Koolituse käigus saab koolipere mudeli, kuidas ühe valdkonna väljakutseid, ameteid, vajadusi rakendada enda õppekava „Elu Kutse“ programmi ellu viies.

If you have a deadline looming, you might be considering hiring an essay writer for you. These services will work to meet this deadline. You don't have to worry about completing your papers on time; they will work quickly and efficiently to meet your requirements. You can also be assured that their writers will provide top-quality writing and won't reveal your identity to the writer. The essay writing services will ensure that you get exactly what you need, and that they will follow the deadline to the letter. Pornlux.com tube