In English only

by | 5 mai, 2023

Tule appi! Järveküla Kooli inglise keele õpetajatel on unistus koguda raamatukokku ja keeleklassidesse ingliskeelseid juturaamatuid. Ideaalis sooviks tekitada klassiraamatukogusid, mille eesmärgiks on:

  • kõne, teksti sisu mõistmise, lugemisoskuse arendamine ja muidugi silmaringi ja sõnavara laiendadamine;
  • võõrkeelse kirjanduse vastu huvi tekitamine

Kutsume kooli õpilase ja nende perekondi, õpetajaid ja Järveküla Kooli sõpru enda raamaturiiuleid uurima – ehk on kodudes ingliskeelset kirjandust seisma jäänud. Kui jah, siis enne koolile loovutamist vaata üle, kas raamat vastab ka järgnevatele tingimustele:

  • * ingliskeelne kirjandus;
  • raamat on mõeldud lugejatele vanuses 8-16;
  • triloogiad, sarjad, juturaamatud või lühijutud;
  • raamat on ühes tükis (st, kasutusjäljed on lubatud, aga köide peab olema koos).

Meie uues raamatukogu klassifondis leiduda ingliskeelset populaarset kirjandust nt “Harry Potter”, “Paddington” või “Videviku”, “Näljamängude” saaga, Terry Pratchetti teoseid.
Raamatud saate jätta peaukse juurde, administraatori laua kõrval olevasse raamaturiiulisse (sildiga tähistatud). Raamatuid kogume kuni 09.06.

Hoiame teie raamatuid suure hoolega. Taaskasutus on lahe!
Tervitades ja ette tänades
Järveküla Kooli inglise keele õpetajad

If you have a deadline looming, you might be considering hiring an essay writer for you. These services will work to meet this deadline. You don't have to worry about completing your papers on time; they will work quickly and efficiently to meet your requirements. You can also be assured that their writers will provide top-quality writing and won't reveal your identity to the writer. The essay writing services will ensure that you get exactly what you need, and that they will follow the deadline to the letter.