Harjumaa Aasta klassijuhataja – õpetaja Merike Sepp!

by | 12 okt., 2016

Harju Maavalitsus ja Harju Omavalitsuste Liit tunnustas Harjumaa 2016. aasta parimaid õpetajaid. 

Harjumaa Aasta klassijuhataja tiitli pälvis Viimsi Keskkoolist klassiõpetaja Merike Sepp. Meil on hea meel, et sellest õppeaastat on ta Järveküla Kooli 1E klassi klassijuhatajaTa on jätkuvalt soe, toetav ja inspireeriv.

Õnnitleme teda kogu kooliperega!

If you have a deadline looming, you might be considering hiring an essay writer for you. These services will work to meet this deadline. You don't have to worry about completing your papers on time; they will work quickly and efficiently to meet your requirements. You can also be assured that their writers will provide top-quality writing and won't reveal your identity to the writer. The essay writing services will ensure that you get exactly what you need, and that they will follow the deadline to the letter.