Loodusteaduse ja inseneeria ringide arendus sai rahastuse kolmeks aastaks

by | 28 apr., 2017

Teaduse populariseerimise  “Teeme+” raames rahastatakse 23 projekti ja nende seas ka Järveküla Kooli projekti. Toetuse kogumaht on 1 282 707 eurot. Suuremate projektide maksumus ulatub kuni 97 000 euroni, väikseim projekt saab toetust 13 000 eurot. Tegevust toetatakse Euroopa Regionaalarengu Fondist.

Järveküla Kooli projekti “LTT ringid Järveküla Koolis” eesmärk on populariseerida noorte seas teadus- ja arendustegevust ning loodus – ja täppisteaduste ja tehnoloogia valdkonda ning kasvatada huvi teadlas- ja insenerikarjääri vastu. Teeme seda LTT valdkonna teadmisi ja oskusi arendavate ning praktilist tegevust pakkuvate teadusringide kaudu.

Projekti meeskonnas osalevad:

  • projektijuhi ja loodusringide arendaja rollis Kaija Seepter;
  • nutiringi juhendajana Piret Lehiste;
  • tehnoloogiaringi juhendajana Erkki Piisang;
  • 3D modelleerimine ja printimise ringi juhendajana Ainar Prääm;
  • 1.-3. klasside teadusringi eestvedajana Merike Sepp.

Projektide eesmärk on teadus- ja arendustegevuse ning loodus- ja täppisteaduste ja tehnoloogia (LTT) valdkonna populariseerimine noorte seas, teadlikkuse tõstmine LTT valdkonnast ning huvi kasvatamine teadlas- ja insenerikarjääri vastu.

Kokku esitati Sihtasutusele Archimedes 108 projektitaotlust 81 taotlejalt. Taotlejate hulgas oli nii kohalikke omavalitsusi, mittetulundusühinguid, sihtasutusi, ettevõtteid, ülikoole kui ka riigigümnaasiume. Taotlejaid oli üle Eesti, alates Hiiu- ja Saaremaast kuni Ida-Virumaani.

Toetuse kogumaht on 1 282 707 eurot. Suuremate projektide maksumus ulatub kuni 97 000 euroni, väikseim projekt saab toetust 13 000 eurot. Tegevust toetatakse Euroopa Regionaalarengu Fondist.

 

LTT ringid Järveküla Koolis
Periood: 26.09.2016–30.06.2020
Toetus: 54 000 eurot

Vaata teisi projekte siit Teeme+ toetuse saajad

If you have a deadline looming, you might be considering hiring an essay writer for you. These services will work to meet this deadline. You don't have to worry about completing your papers on time; they will work quickly and efficiently to meet your requirements. You can also be assured that their writers will provide top-quality writing and won't reveal your identity to the writer. The essay writing services will ensure that you get exactly what you need, and that they will follow the deadline to the letter.