Just filmi programmist sai osa 5.b

by | 21 nov., 2017

5.b klass käis vaatamas Just Filmi lapse õiguste programm avafilmi  “Väike sadam”.    Täna kirjanduse tunnis järgnes arutelu, sest selle filmi sisu puudutas. Kuidas tulevad toime vanemate hooleta vägivalda täis keskkonnas kasvavad lapsed? Mida õpitakse koduseid jälgides ja kas kõik õpitav tuleb teistega suhtlemisel kasuks? Miks materiaalne kindlustatus ei taga alati head kasvukeskkonda? Neile küsimustele otsiti vastuseid.

Enne seansi algust andis president üle vägivallaennetuse auhinnad , et tunnustada inimesi, kes on teinud enamat kui neilt oodatakse, kes on aidanud leida lahendusi seal, kus neid esmapilgul ei paistagi, kes on näidanud, et meil kõigil on oluline roll selles, et Eestis oleks vähem vägivalda. Oma kõnes toonitas ta, et koolipoiste omavahelisest kaklusest ja nõrgemate kiusamisest bussipeatuses ei tohi mööda vaadata. Me ei taha, et meie ühiskonnas valitseks vaen. Meie kogukondlik enesetunnetus on nõrk. Nii peame õppima taluma enda ümber inimesi, kes ei mõtle nagu meie, ei tegutse nagu meie. Meie ebakindlust ja hirme ei võta ära see, kui leiame endast nõrgema, kellel oma raevu välja elada. Lähenevasse jõuluaega sobib K. Kaljulaidi sõnum, et headus kestab põlvest põlve.

If you have a deadline looming, you might be considering hiring an essay writer for you. These services will work to meet this deadline. You don't have to worry about completing your papers on time; they will work quickly and efficiently to meet your requirements. You can also be assured that their writers will provide top-quality writing and won't reveal your identity to the writer. The essay writing services will ensure that you get exactly what you need, and that they will follow the deadline to the letter. Pornlux.com tube