TV10 kergejõustiku võistlused

30. novembril toimus Lasnamäe kergejõustikuhallis TV10 kergejõustiku võistluste Harjumaa I etapp. Meie koolist osalesid Karl Mihkel Põldre, Lauri Anttoni Reinio, Hege-Lee Pielberg, Karmeelia Saareoks, Marcus Lõomets, Rico Suigusaar, Rome-Stig Paloson, Smaragda Luchia Sarana ja Kerti Järg.

Võistlejaid oli palju, ajakava venis ning sportlased pidid kaua ootama. Olenemata sellest suutsid meie lapsed piisavalt keskenduda ning teha suurepärased tulemused. Parima koha eest hoolitses Rome-Stig Paloson, kes saavutas vanemate poiste 60m jooksus ajaga 8,31 neljanda koha. Brett Nõmm sõnas, et õpilased andsid endast tõesti kõik. Kui hommikul võistlustele sõites olid kõik väga elavad ning jutukad, siis lühikesel tagasiteel võis juba näha uinuvaid lapsi.
Kokku osales 17 kooli. Loodetavasti andis võistlustel käik õpilastele indu edasi treenida ning soovi oma seniseid tulemusi ületada. Ees ootab veel mitu etappi.
Täpsemat infot tulemuste kohta saab järgnevalt lingilt
http://www.harjusport.ee/spordialad/kergejoustik/130#Harjumaa 2018 TV10 ol. starti finaalvõistluste I võistlus