Jõulukontserdid

by | 22 dets., 2017

Pea terve nädal on Järveküla Koolis olnud tunda jõuluhõngu. On küpsetatud piparkooke ja peetud pidusid koos õpilaste ja nende vanematega. Selle aasta kaks jõulukontserti andsid huviringide õpilased. Esinesid folklooriringi tantsijad, 1. klasside lustikoor, mudilaskoor, kogukonna naiskoor, erinevad ansamblid ja solistid. Näiteringi õpilased sidusid selle ühtseks tervikuks. Kontserdi lõpetas ühendkoori poolt esitatud laul „Käes ongi jõulud“, mis teisel kontserdil tuli publiku palvel kordamisele.

Täname esinejaid ja juhendajaid, samuti kõiki neid, kes kontserdi korraldamisele kaasa aitasid. On hea meel tõdeda, et laste esinemised toovad kokku publiku nii advendihommikutele kui ka jõulukontserdile. Rahulikke jõule teile pereringis ja meeleolukat aastavahetust!

If you have a deadline looming, you might be considering hiring an essay writer for you. These services will work to meet this deadline. You don't have to worry about completing your papers on time; they will work quickly and efficiently to meet your requirements. You can also be assured that their writers will provide top-quality writing and won't reveal your identity to the writer. The essay writing services will ensure that you get exactly what you need, and that they will follow the deadline to the letter. Pornlux.com tube