Järveküla Kooli õpilased maakondlikul 2.-4. klassi poiste joonistamispäeval

17. jaanuaril 2018 seadsid 2. klassi poisid Marten (2.E) ja Erik (2.B) koos juhendaja A. Lootiga oma sammud Loksa Gümnaasiumi poole, et osaleda poiste joonistuspäeval, kaasas joonistusvahendid, palju ideid ja uudishimu saabuvate sündmuste ees. Üritus algas kell 12:00. Esmalt koguneti Loksa Gümnaasiumi saali, kus oma hobi tutvustasid Jaanus Oja ja Jakob Mattias Oja (kardispordi 2017.a Eesti MV X30 Senior klassi III koha omanik). Seejärel suundusid noored klassidesse ja asusid joonistama. Tööde teemaks oli võidusõiduautode joonistamine. Ideid võis valida nii minevikust, olevikust kui ka tulevikust. Samuti võis joonistada ka lähivaates mõnda olulist võidusõiduauto detaili. Peale mõne tunnist joonistamist kostitas kool osalisi sooja toidu ja tehtud tööde näitusega. Iga osaleja sai kaasa ka tänukirja koos positiivsete emotsioonidega. Järveküla Kool tänab Loksa Gümnaasiumi huvitava ja meeldejääva sündmuse eest!

Marten Sarapuu

Erik Saar