2.E klass jälgib taliolümpiamängude medaliseisu

2.E klassi õpilased on pidulike sündmuste vahel ka XXIII taliolümpiamängudel silma peal hoidnud. Igapäevaselt vaadatakse üle medaliseis ja püütakse jälgida erinevaid ülekandeid vahetunnis või siis pikapäevarühmas. Lastel on põnev uurida ja õppida tundma ka erinevate riikide lippe. Lapsed kirjutasid mõned read oma mõtetest olümpia teemal:
Marii: “Olümpiat on põnev vaadata, sest see on ju võistlus ja mõnel spordialal on ka eestlased võistlemas. Oleme klassis ühiselt vaadanud murdmaasuusatamist, laskesuusatamist, lumelauasõitu, lumelauakrossi, kiiruisutamist ja jäähokit. Ma ise kahjuks ei oska ühtegi talispordiala, aga olümpiat vaatan hea meelega. Minu kodus vaatavad olümpiat ka minu isa, vend ja ema.”
Joanna: “Olümpiat on põnev vaadata sellepärast, et mõnikord on eestlased võistlemas ja siis saab pöialt hoida. Kodus vaatab isa laskesuusatamist. Klassis vaatasime jäähokit, laskesuusatamist ja iluuisutamist. Ma ise oskan ka suusatada.”
Sofia: “Olümpia on äge ja siis ma vaatan, kes võidab. Ma ise oleksin tahtnud ka iluuisutajaks saada. Kodus vaatab meil olümpiat minu isa, ema ja suur vend.”
Karoliina: “Olümpiat on põnev vaadata, sest siis saab sportlastele pöialt hoida. Olen ise vaadanud suusahüppeid ja lumelauakrossi. Kodus vaatab olümpiat vahest isa ja vahest minu vend.”
Lisette: “Olümpiat vaadates saab kellelegi pöialt hoida, mina hoian pöialt Eestile. Ma olin haige ja koos klassiga ei saanud olümpiat vaadata, aga vaatasin kodus. Minu peres vaatab veel ka minu isa olümpiat.”
Marten: “Mina vaatan olümpiat 9.-25. veebruarini. Ma elan kaasa nii Eestile kui ka Rootsile. Ma naudin suusatamist. Ka minu pere naudib olümpiat.”