Teistmoodi õppimise päev

by | 20 apr., 2018

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Seekord mindi Järveküla Koolist vaheajale tunnistusega. Igale klassile olid täna tavatundide vahele õpitoad. Mõnel klassil toimus terve päev teistmoodi õppides, sest ka õpetajad näitasid end õpilastele mõnest uuest tahust (robootika jne). Viiendad klassid olid teatris, üks esimestest muuseumikäigul ja seitsmes klass TTÜ linnakus. Täname kõiki õpitubade korraldajaid:

  1. Sille-Liis Männik (psühhobussi teater);
  2. Riin Tuttelberg (rahatarkuse töötuba);
  3. Anu Olvik (rahatarkuse töötuba);
  4. Julia Piilmann (rahatarkuse töötuba);
  5. Tauno Põldma (nutiturvalisuse töötuba);
  6. Kalle Isand (tööstuse automaatika töötuba);
  7. Anneli Vernik (mahetoodangu töötuba);
  8. Nataly Spiridonova (tantsimise töötuba);
  9. Kristjan Tärk (riigikaitse töötuba);
  10. Andres Wallenberg ja Meelike Terasmaa (saalihoki töötuba);
  11. Ardo Kaljuvee (fotograafia töötuba);
  12. Eliisa Elfenbein (saksafoni mängimise töötuba);
  13. Tormi Müür (Tallinna Tehnikaülikooli ja inseneeria valdkonna tutvustamine); 
  14. Tamar Paal (konteinerkastide valmistamise töötuba)
  15. Marja-Liisa Dobrus. Martin Siller, Ainar Prääm ja Merlin Kitsingi (projekt “Eesti 100 tantsib”);
  16. Raiko Ausmees (tervitusvideo töötuba).

Tagasiside lastelt oli siiras ja oma uusi teadmisi oldi varmad jagama. 2.c klassi õpilased läbisid nutiturvalisuse töötoa ja Kaisale jäi meelde, et sugulaste ja vanemate infot ei tohi teistega jagada, Loorele jäi meelde, et videosid ja pilte ei tohi ilma vanema järelevalveta netti üles panna. 6. klassi poisid kiitsid mahetoidu töötuba, sest nüüd oskavad nad teha teadlikke valikuid. Lõbusaks läks kohe siis, kui toiduainete infot tuli reaalselt ise leidma ja hindama hakata. Nii mõnigi ütles, et pärast A. Verniku poolt räägitut mõtlevad nad, millise kommi suhu panevad.

Kiidusõnu tuli ka töötubade läbiviijatelt, sest  meie lapsed on räägitavast ja näidatavast siiralt huvitatud, tulevad julgelt informatsiooni lisaks hankima.

Päev lõppes ühistantsuga, millest tehakse video.


[/av_textblock]

If you have a deadline looming, you might be considering hiring an essay writer for you. These services will work to meet this deadline. You don't have to worry about completing your papers on time; they will work quickly and efficiently to meet your requirements. You can also be assured that their writers will provide top-quality writing and won't reveal your identity to the writer. The essay writing services will ensure that you get exactly what you need, and that they will follow the deadline to the letter. Pornlux.com tube