Jagamise rõõm on suurim rõõm

by | 18 okt., 2018

Marika Viira eestvedamisel kogusid õpetajad kooli kõik, mis neil omast kooliajast alles oli. Kokku sai hea kimp päevikuid, milles leidus põnevaid märkusi. Näha sai erinevate ainete vihikuid, konspekte. Kellegi oli alles oma käsitöö tunni näidiste kogu ja teised tõid näha omaaegsed salmikud. Ohtralt saadi diplomeid ja kiituskirju ning sageli õpetajat tundes üsna ootamatutel aladel. Omaaegsetelt tunnistustelt oli näha, et koolis käidi laupäeval ja õppeained olid vahel üsna omapärased. Raskusi oli oma tänase õpetaja ära tundmisega vanadelt fotodelt. Mis asi on lükati? Uudistamas käis kolme nädala jooksul iga klass. Igale leidus midagi. Nii rõõmustas esimese klassi õpilasi seegi, kui nähti, et aabitsaid on väga erinevaid olnud.

Isad on lubanud uue näituse peagi ise välja panna. Ootame põnevusega. Seni aga täidab tühimiku meie maja ehituseks kasutatud materjalide näitus, mis püsib väljas vaid ühe päeva. Tiit ja ainar on sinna juurde ka põneva mängu loonud.

 

If you have a deadline looming, you might be considering hiring an essay writer for you. These services will work to meet this deadline. You don't have to worry about completing your papers on time; they will work quickly and efficiently to meet your requirements. You can also be assured that their writers will provide top-quality writing and won't reveal your identity to the writer. The essay writing services will ensure that you get exactly what you need, and that they will follow the deadline to the letter. Pornlux.com tube