Teistmoodi õppimise päev

by | 19 okt., 2018

Õppimine on elustiil. See meie kooli põhimõte sai täna 110% teoks, sest suur osa tunde asendus erinevate õpitubade, õppekäikude ja erilaadsete ettevõtmistega. Koos õpetajate, lastevanemate ja firmade esindajatega leiti üles erinevad elus vajalikud teadmised ja oskused.

Hommik algas üllatusega. Kõik 1. klasside õpetajad kandsid tõelist ehitaja vormi. Igati asjakohane, sest päeva peamised tegevused keerlesid ehituse ja ehitamise ümber. Ehitati spagettidest ja vahukommidest, legodest ja paberist. Selgitati, milline meeskond töötab ühe hoone valmimise kallal. Uuriti meie oma koolimaja valmimise protsessi, valve- ja signalisatsioonisüsteeme. Kogeti maja orienteerudes peegliga, mis suunas pilgu lakke. Arhitektide töö kõrval saadi teada sedagi, miks on vaja ehitusele järelevalvet. Saadi sissevaade kinnisvara arendamisesse, torude maailma. toksiti valmis lindude söögimaja ja uuriti plaatimise saladusi.

Külas käidi Tallinna lennujaamas, Utilitas Tallinna Elektrijaamas ja Tallinna Ehituskoolis. Mängiti ehitusdetailide tundmise nutimängu.

Tehti inimpüramiide ja saadi teada, milline koht on püramiidil arhitektuuris. Tõdeti, et orienteerumisel on hoopis värvikam jume,  kui seda teha mootorratta seljas. Vahelduseks nauditi muusikat folgist rokini. Palju oli koostöist meisterdamist. Ehitati spagettidest ja vahukommidest, legodest ja paberist. Räägiti karjääriplaneerimisest ja hügieenist.

Koolipäev enne vaheaega oli sellisel moel korraldatud juba teist korda ja ega kolmaski tulemata jää. Küllap oli kodudes täna seletamist ja veendi nii mõndagi vanemat ka oma töödest ning tegemistest koolis rääkima. Põnev ju!

 

 

If you have a deadline looming, you might be considering hiring an essay writer for you. These services will work to meet this deadline. You don't have to worry about completing your papers on time; they will work quickly and efficiently to meet your requirements. You can also be assured that their writers will provide top-quality writing and won't reveal your identity to the writer. The essay writing services will ensure that you get exactly what you need, and that they will follow the deadline to the letter. Pornlux.com tube