Õpilasesinduse tegemised

2018/2019 õppeaasta õpilasesinduse koosseis on juba mõnda aega iga nädalaselt kolmapäeviti koos käinud ning arutanud olulisi teemasid. Näiteks on meil koolis nüüd enda taara kast, mille vastutajateks on õpilasesinduse liikmed. Lisaks on tulekul palju erinevaid ettevõtmisi ja sündmusi millega on seotud just õpilasesindus. Juba 12. märtsil on tulemas „Talendijaht“, millega õpilasesindus aktiivselt tegeleb.
23. jaanuaril korraldati koolis õpilasesinduse õhtu, mille eesmärgiks oli omavahel rohkem tuttavaks saada ja läbi arutada tulevased sündmused ning ära jaotada rollid sündmuste korraldamisel. Samuti oli meil külas Järveküla noortekeskuse noorsootöötaja Marii Rein kellega arutati, kuidas teha tulevikus rohkem koostööd noortekeskusega.

Meie õpilasesinduses on 29 liiget.