Talendijahi show

by | 25 apr., 2019

18. aprillil toimus Järveküla Koolis lisaks teistmoodi õppimise päevale ka Talendijahi show. Pealtvaatajatel oli võimalus näha 20 väga eriilmelist numbrit, mida olid kõik osalejad harjutanud juba pea kuu aega. Võimalik oli näha eri žanrites tantse, kuulda  laulu ja trummimängu ning imetleda salto trikke. Kokku osales etteastetes 42 õpilast. Tähelepanuväärne on ka see, et nii mõnigi osaleja esines omaloominguga. Näiteks laulis 1. klassi õpilane Grete oma kirjutatud pala ” Koera elu” ning pea kõikide tantsude koreograafia olid välja mõelnud just õpilased ise.

Žürii lemmikuks osutus sellel korral 1b klassi õpilane Sophia Maton, kes esitles enda trummimängu oskust. Eriauhinna žürii poolt pälvisid  1c klassi õpilane Grete Vall, kes laulis enda kirjutatud laulu ning 1a klass, kes esinesid joogakavaga. Publiku lemmikuks osutusid aga 4b klassi õpilased Kreete Kalvik, Laura Näär, Merilin Lindau ja Marjete Järveslau enda tantsuga. Tüdrukute etteastet on taas võimalik näha 9. mail kevadkontsertil. Žüriisse kuulusid muusikaõpetaja Pille Pedak, liikumisõpetaja Gerli Jahimaa, lapsevanem Jaanus Sepp, Järveküla noortekeskuse noorsootöötaja Marii Rein ning õpilasesinduse liikmed Anni Vahar ja Keiti Tenson.

Suur aitäh kõikidele  vapratele osalejatele, žüriile ning õpilasesindusele, kes kogu korraldusportsessis suureks abiks olid.

 

If you have a deadline looming, you might be considering hiring an essay writer for you. These services will work to meet this deadline. You don't have to worry about completing your papers on time; they will work quickly and efficiently to meet your requirements. You can also be assured that their writers will provide top-quality writing and won't reveal your identity to the writer. The essay writing services will ensure that you get exactly what you need, and that they will follow the deadline to the letter. Pornlux.com tube