Talendijahi show

18. aprillil toimus Järveküla Koolis lisaks teistmoodi õppimise päevale ka Talendijahi show. Pealtvaatajatel oli võimalus näha 20 väga eriilmelist numbrit, mida olid kõik osalejad harjutanud juba pea kuu aega. Võimalik oli näha eri žanrites tantse, kuulda  laulu ja trummimängu ning imetleda salto trikke. Kokku osales etteastetes 42 õpilast. Tähelepanuväärne on ka see, et nii mõnigi osaleja esines omaloominguga. Näiteks laulis 1. klassi õpilane Grete oma kirjutatud pala ” Koera elu” ning pea kõikide tantsude koreograafia olid välja mõelnud just õpilased ise.

Žürii lemmikuks osutus sellel korral 1b klassi õpilane Sophia Maton, kes esitles enda trummimängu oskust. Eriauhinna žürii poolt pälvisid  1c klassi õpilane Grete Vall, kes laulis enda kirjutatud laulu ning 1a klass, kes esinesid joogakavaga. Publiku lemmikuks osutusid aga 4b klassi õpilased Kreete Kalvik, Laura Näär, Merilin Lindau ja Marjete Järveslau enda tantsuga. Tüdrukute etteastet on taas võimalik näha 9. mail kevadkontsertil. Žüriisse kuulusid muusikaõpetaja Pille Pedak, liikumisõpetaja Gerli Jahimaa, lapsevanem Jaanus Sepp, Järveküla noortekeskuse noorsootöötaja Marii Rein ning õpilasesinduse liikmed Anni Vahar ja Keiti Tenson.

Suur aitäh kõikidele  vapratele osalejatele, žüriile ning õpilasesindusele, kes kogu korraldusportsessis suureks abiks olid.