Järveküla Kool on “Aasta kool 2019” finaalis

„Aasta kool“ on koolidevaheline konkurss, mille eesmärk on näidata kooli loovas ja lõbusas võtmes – kohana, kus tegutsetakse ühiselt ka õppetöö väliselt, hinnatakse koostööd ning valitsevad üksteist toetavad suhted.

Finaali pääsesid: Järveküla Kool, Kiili Gümnaasium, Neeme Kool, Võru Gümnaasium, Elva Gümnaasium, Viljandi Gümnaasium, Tallinna Kunstigümnaam, Põlva Gümnaasium, Kristjan Jaak Petersoni Gümnaasium ja Tallinna Järveotsa Gümnaasium.

Täna näitasime filmi kõigile õpilastele.

Alates 6. maist tutvustatakse kahe nädala jooksul kõiki finaali pääsenud koole ETV2 noortesaates „NOVA“.

20. maist näidatakse kümmet parimat kooli ETV hommikusaates „Terevisioon“. Sellest kuupäevast algab ka rahvahääletus Novaatori portaalis. Võitja kuulutatakse välja 31. mai „Terevisiooni“ otsesaates.

„Aasta kool 2019“ tiitlile kandideeris 54 kooli üle Eesti. Žüriisse, kuhu kuulusid Eesti Õpilasesinduste Liidu esimees Marcus Ehasoo, Aivi Jürgenson Haridus- ja Teadusministeeriumist, Silvia Uus SA Innovest, Urmas Vaino ETVst ning esindaja eelmisel aastal võitnud 32. Keskkoolist.

Konkurssi korraldavad SA Innove, Haridus- ja Teadusministeerium ning ERR. Konkursi läbiviimist toetab Euroopa Sotsiaalfond.