Teadushuvilised Tartu Ülikoolis teaduskonverentsil

Täna kogunesid teadushuvilised 1.-3. klassi lapsed erinevatest Eesti koolidest Hullu Teadlase teaduskonverentsile “Mine metsa!”. Merike Sepp oli seal meie noortega. 3.klasside arvestuses  oli  viie parima töö hulka valitud kaks tema juhitud uurimust. Lisette Turvas ja Sonna Matsi saavutasid 3.klasside arvestuses 1.koha ning  Marten Saarpuu ja Aaron Reinsberg said 5.koha.

Oma uurimusi ja katsetusi tegi pikema aja jooksul kogu klass. Vaid nii kogevad õpilased, et teadus pole elukauge, meie otsustused mõjutavad elukeskkonda.

Selle aasta žürii koosseisu kuulusid: Tartu Ülikooli teaduskooli direktor Riin Tamm, Tartu Ülikooli keskkonnatehnoloog Kuno Kasak, Luua Metsanduskooli metsandusõppeüksuse juht Erle Tüür, Haldor Topsøe A/S juhtiv arendusinsener Rainer Küngas ning Keemilise ja bioloogilise füüsika instituudi teadusdirektor Mario Kadastik.

https://www.facebook.com/hullteadlane