Viimase koolipäeva aktus

by | 13 juuni, 2019

11. juunil kogunesime kogu kooliperega spordisaali, et suvele vastu minna ning vaadata tagasi möödunud õppeaastale. Tunnustasime tublisid õpilasi ning õpetajaid ja lisaks muusikalistele etteasteltele meenutasime, mida sellel õppeaastal korda saadetud sai.

Samuti kuulutasime välja juba traditsioonks kujunenud enim õpilase arengusse panustanud Järveküla Kooli töötaja 2019.
Oleme koolina tänulikud, et Nordecon AS aitab meil esile tõsta koolis õpilastega tegelevate inimeste tööd. Preemia saab kooli töötaja, kes vanemate ja laste arvates panustab enim konkreetse õpilase arengusse. See preemia aitab laiendada arusaamu õppe- ja kasvatustöö olemusest ning vaatenurkadest õpilase arengu märkamisel. Sellel õppeaastal pälvisid preemia 1.b ja 1.f klassi klassijuhatajad Triinu Eglit ning Krislyn Kaljula.

Kooli aumärgid pälvisd aga 3.e klassi õpilased Lisette Turvas ja Sonna Matsi ning klassijuhataja Merike Sepp, kes esindasid meid edukalt Õpilaste Teadusfestivalil.

Ilusat suve kogu kooliperele!

If you have a deadline looming, you might be considering hiring an essay writer for you. These services will work to meet this deadline. You don't have to worry about completing your papers on time; they will work quickly and efficiently to meet your requirements. You can also be assured that their writers will provide top-quality writing and won't reveal your identity to the writer. The essay writing services will ensure that you get exactly what you need, and that they will follow the deadline to the letter. Pornlux.com tube