Koolimaja kolmas sünnipäev

by | 8 nov., 2019

Täna tähistasime oma koolimaja kolmandat sünnipäeva, sest aastal 2016 valmis Suur maja ja me saime kõik hakata sööma sööklas ning liikumisõpetuse tunde pidama spordisaalis. Kaks kuud oli kool tegutsenud vaid algkoolile mõeldud Väikeses majas, kus klassiruumideks oli kohandatud garderoobe, õpetajate toas oli kooliõe kabinett.

Täna panime kena punkti eelmise aasta kunsti projektile, mille käigus kõik 600 õpilast mõtestasid lahti kooli moto “Õppimine on elustiil”. Meie kohalik firma Volume Design OÜ teostas võidutöö valguskastina. Kõik õpilastööd, mis septembris olid koolimaja seintel liideti kokku videoklipiks. Elis Kaursoni idee aitas ellu viia Teet Rüütma oma meeskonnaga. Trükisoojana läks õpilastöö kooli esimese korruse seinale.

Nagu tavaks kujunenud kinkisid klassid kooli raamatukokku raamatuid, valmisid sünnipäevakaardid, peeti viktoriine ja söödi küpsisetorti.

Oktoobrivaheajal olid õpetajad koolitusreisil Tartus, kus ülikooli haridusinnovatsiooni keskuses arutati, mida oma kooli juures väärtustame. Tänaseks on ka selle töö tulemused koos. Me peame oluliseks innovatsiooni, õppijakesksust, elulisust, toetavat õpikeskkonda, paindlikku juhtimist, selget visiooni, ausust, võrdsust, tunnustamist, avatud suhtlemist, hoolimist ning turvatunnet, toimivat koostööd, loominguvabadust, vaba tahet, eesmärgistatust, mõistlikku ajakasutust ja head palka koos töötaja väärtustamisega.

Iga märksõna juures hinnati seda, kuivõrd need väärtused on täna juba koolikultuuris nähtavad ja mille kallal tuleks kiiremas korras tööle asuda. Tähelepanu tuleb pöörata hoolivusele, koostööle ja teineteise mõistmisele ning visiooni täpsustamisele. Kool on kasvanud pöörase kiirusega. Selleks, et mõista, kui palju oleme kolme aastaga suutnud, ongi vahel vaja olla tänulik, et meil on just selline õpikeskkond, kollektiiv ja õpilased. Lihtsalt rõõmu tunda ja seda teistega jagada.

If you have a deadline looming, you might be considering hiring an essay writer for you. These services will work to meet this deadline. You don't have to worry about completing your papers on time; they will work quickly and efficiently to meet your requirements. You can also be assured that their writers will provide top-quality writing and won't reveal your identity to the writer. The essay writing services will ensure that you get exactly what you need, and that they will follow the deadline to the letter. Pornlux.com tube