Teistmoodi õppimise päev 2023

by | 31 märts, 2023

📣📣  Tule panusta meie inspireerival keskkonna-alasel päeval!📣📣
 
Sa töötad hoolivas ettevõttes ❓
Sa tegeled keskkonnahoidliku eluviisiga❓
Siis me otsime just Sind❗️

Järveküla Kooli teistmoodi õppimise päev “Üks planeet, üks tulevik” toimub juba 20. aprillil kell 10.00 – 14.30.

Sellel päeval keskendume keskkonna teemadele nagu jätkusuutlikkus, taaskasutus, energiasääst ja kliimamuutused.

✨ Päevale annab hoo sisse moeshow.  🪡 🧵 Õpilased ja õpetajad astuvad lavale oma loominguga, mis on valmistatud taaskasutatud materjalidest või pärinevad teise ringi poodidest. Õpilastele on valikus põnevad töötoad. Päeva lõpetab üllatuskülaline. 🤩

Otsime inimesi, kes soovivad tutvustada oma keskkonnasõbralikke tegevusi ning jagada oma kogemusi ja teadmisi nendel teemadel.

Liitu meiega teistmoodi õppimise päeval. Loome koos parema tuleviku!

Pane ennast kirja siin: https://forms.gle/P55MVR1worznMKon6

If you have a deadline looming, you might be considering hiring an essay writer for you. These services will work to meet this deadline. You don't have to worry about completing your papers on time; they will work quickly and efficiently to meet your requirements. You can also be assured that their writers will provide top-quality writing and won't reveal your identity to the writer. The essay writing services will ensure that you get exactly what you need, and that they will follow the deadline to the letter.