ÜKS PLANEET, ÜKS TULEVIK!

by | 20 apr., 2023

Täna toimus üks äge kevadine koolipäev, mille fookuses oli keskkonna ja jätkusuutlikkuse teadlikkuse suurendamine.

Õpilased said mitmete töötubade hulgast valida endale kaks, kus osaleda. Ägedad ja inspireerivad inimesed oma majast ning ettevõtetest jagasid oma kogemusi iseenda heaolu eest hoolitsemisest kuni innovaatiliste maailma parandamiste sammudeni.
Moeshowl valis žürii oma lemmikuks kodunduse õpetaja Kelli Rinne kostüümi ning publik hääletas 8.a klassi kollektsiooni poolt.

Siiras tänu korraldustiimi põhituumikule – Emily Mettas, Eva Sammelselg, Jarmo Saareoja, Kaija Seepter, Karola Hajanen, Keiti Tenson, Liisa Lotta Rool, Lisa Marie Arak, Luisa Raudal, Meriliis Leemet, Mikaella Skatškova, Milana Johannes, Silvia Uustalu, Säde Ly Soome & Viola Degtjarjova.

 

I downloaded RajBet Android app by this site https://appzillary.com/47-rajbet-app.html and everything works perfect. Highly recommended!
If you have a deadline looming, you might be considering hiring an essay writer for you. These services will work to meet this deadline. You don't have to worry about completing your papers on time; they will work quickly and efficiently to meet your requirements. You can also be assured that their writers will provide top-quality writing and won't reveal your identity to the writer. The essay writing services will ensure that you get exactly what you need, and that they will follow the deadline to the letter.